logo-topkoepel

Lichtkoepels koop je bij www.licht-koepels.be. Zij zijn veruit de beste en weten telkens weer de beste kwaliteit te leveren. We hadden namelijk voor ons nieuwe huis lichtkoepels nodig. Deze wilde we het liefst zelf monteren, omdat ik erg handig ben en dit leuk vind om te doen. Daarom gingen we eerst in onze omgeving vragen of mensen hier ervaring mee hadden.

Netwerklosse-lichtkoepels

In ons netwerk hadden veel mensen ervaring met een lichtkoepel. Mij werd verteld dat je het beste bij Top-koepels kon zijn. Je krijgt daar namelijk een uitgebreid en duidelijk instructieboekje bij, die je kan gebruiken bij het bouwen van de koepel. Overigens hadden ze ook een snelle levertijd en waren de producten scherp geprijsd. Daarnaast bevatten de producten ook nog eens een hoge kwaliteit. Geweldig! Dit was precies wat wij zochten. Toch wilde ik ook op internet het bedrijf vergelijken met andere bedrijven.

Internetventilatie-koppelset

Op internet kwam ik veel bedrijven tegen die mij konden helpen met mijn vraag. Deze vergeleek ik met Top-koepel. Uiteindelijk zie je dat Top-koepel overal al beste naar voren komt. Zij zijn veruit de beste in wat ze doen en weten dan ook het beste resultaat te leveren. Geweldig bedrijf! Toch had ik nog wat overige vragen over het product, en besloot ik de klantenservice te bellen.

Contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen, en ik werd netjes te woord gestaan. Voor ik het wist waren al mijn vragen al beantwoord. Nu wist ik het zeker. Hier ga ik het product aanschaffen. Ook raad ik ze zeker aan bij vrienden en familie.