Vind je jouw aanrechtblad niet meer mooi? Of wil je graag de eettafel veranderen? Dit kan voortaan gemakkelijk. Er zijn veel video’s online te vinden waarop uitgelegd wordt hoe je zelf iets in je huis kan aanpassen. Zo kan je kant en klare beton cire kopen voor je aanrechtblad en een mooie kleur verf voor je eettafel. Buiten dat zijn er ook nog heel veel andere dingen die je kan doen. Hoe vaker je het doet hoe beter je er in wordt. Je kan er zelfs voor kiezen om tweedehands meubels op te kopen en deze dan helemaal zelf naar wens op te pimpen. Zelf iets maken is van deze tijd. Het is een hobby van velen maar ook nog eens goed voor het milieu als je jouw meubels een tweede leven geeft.

Vloer

Zelfs als je jouw vloer wilt veranderen, is dit mogelijk. Voornamelijk bij tegels of houten vloeren is dit geen probleem. Zo kan je kant en klare beton cire in de winkel vinden maar ook een ruime keuze in tegelverf. Het lijkt misschien een lastige klus maar dat is het niet. Je hebt er alleen wel geduld voor nodig. Het zal namelijk niet binnen een halve dag klaar zijn. Buiten het verven om, moet je de vloer ook goed behandelen voordat je het gaat verven. Dit doe je door het schoon te maken, schuren en ontvetten. In sommige winkels kan je zelfs een basic pakket kopen. Hierin zit dan alles wat je nodig hebt om een bepaalde ondergrond te verven.

Meubels

Meubels zijn, zolang ze niet van plastic zijn makkelijk om te verven. Bij meubels bedoel ik ook je keukenkastjes, aanrecht blad, tv kast en noem het maar op. Ook hierbij geld dat je eerst de ondergrond goed moet verzorgen. Je kan dus wel kant en klare beton cire kopen, maar als je vooraf niks hebt gedaan, zal de beton niet mooi blijven zitten.