Ik ben sinds kort werkzaam bij een kei leuk bedrijf! Er is alleen één ding waar ik me enorm aan stoor…. Wanneer er namelijk een collega druk aan het bellen is met klanten krijg ik het niet voor mekaar om geconcentreerd te werk blijven gaan. Hier zie ik zo graag verandering in waardoor ik naar mijn teamleider ben gestapt en gevraagd of dat ik er iets aan kan doen. Gelukkig heeft ze mij de opdracht gegeven om te zoeken naar goede akoestiek op kantoor. Dit laat ik natuurlijk niet zomaar schieten waardoor ik gelijk ben gaan neuzen op het internet. 

Tijdens het zoeken via internet is het mij gelukt om een tal van bedrijven te vinden die ons zouden kunnen helpen. Echter bij een bedrijf ben ik blijven hangen aangezien hun service en producten er wonderbaarlijk goed uitziet! Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om goede  akoestiek op te hangen op kantoor. Ik hoef me nou in ieder geval geen zorgen meer te maken dat ik ergens last van krijg aangezien de meubels het geluid weerkaatsen. Top service voor een aantrekkelijke prijs! 

project artev h 06