Mijn man was vrij duidelijk toen hij zei dat de tuin een opknapbeurt nodig had. Toen we er later even samen naar gingen kijken besefte ik mij ook goed dat het er niet uitzag. Hoe hebben we het zover laten komen? We zijn nu aan het kijken naar luxe Loungesets en we willen een mooie set aanschaffen. Ik denk dat we de afgelopen jaren veel bezig waren met ons werk, waardoor het huis er een beetje bij inschoot. Ook hadden we een vervelende lekkage waar heel veel aandacht en geld naar toe moest, dus de tuin was even onze laatste prioriteit. Ontzettend zonde want we zitten graag in de tuin. Ik denk dat ik al wel weet welke set ik wil, maar mijn man is nog aan het twijfelen. We verschillen best wel van smaak dus dat kan soms een beetje wrijving geven. Maar uiteindelijk komen we er altijd wel uit. Het leuke is, is dat onze stijlen best goed te combineren zijn, waardoor het in the end er gewoon super leuk uitziet. We zeggen altijd dat dit een cadeautje van het huwelijk was. We zijn al twintig jaar getrouwd, de tijd gaat snel. Maar ik ben elke dag nog even gelukkig, we blijven van elkaar leren en dat vind ik wonderschoon.

Dutch-Riviera-Logo-header