Ralph Lauren

Het is een ongelofelijk mooi gezicht wanneer een jongen en een meisje elkaar voor het eerst zien en je meteen ziet dat er liefde op het eerste gezicht is. De jongen loopt naar het meisje toe en vraagt of hij haar nummer mag hebben. Het meisje zegt natuurlijk ja en een week later gaan ze op date. Deze date is een erg belangrijk moment voor deze twee individuen. Als ze een toekomst willen hebben met het andere individu dan zal deze eerste date dus goed moeten gaan. Dat is erg erg veel druk op de schouders van twee jong volwassen mensen die elkaar pas net hebben ontmoet. Voor de date ontstaan er natuurlijk dilemma’s: ‘moet ik mijn ralph lauren polo heren aan of mijn normale blouse?’. Wat doen andere mensen aan bij een date en wat zijn handige tips?

Wat doen andere mensen aan op een date?

Natuurlijk is de manier hoe een man of vrouw zich op een date kleedt al meerdere keren veranderd. De kans is best groot dat jouw overgrootvader zich radicaal anders kleedde voor een date als dat jouw vader dat gedaan zou hebben. Natuurlijk kleedt jij je ook anders als jouw vader. Veel mannen en vrouwen gaan tegenwoordig voor een meer ‘casual’ kleding stijl. Dit betekent niet al te netjes en gewoon in een spijkerbroek. Dit is logisch aangezien deze generatie van mensen veel minder druk legt op een date als eerdere generaties. Wel doen een hele hoop andere mensen netjes hun gezicht verzorgen voor een date.

Wat zijn handige tips om zelf goed te kleden?

In een wereld waarin de eerder genoemde casual kledingstijl de norm is, is een wat nettere kledingstijl vaak wel geapprecieerd. Aangezien iedereen het makkelijk houdt met hun outfit zal jouw date het waarderen als jij duidelijk je best hebt gedaan om jezelf goed te kleden. Als een man zijnde kan je die kleding stijl combineren met een ‘gentleman’ houding waarbij je bijvoorbeeld alle deuren open houdt voor je date en je ook de rekening betaalt. Laat die normale blouse dus maar eens langs de kant liggen en trek die ralph lauren polo heren maar eens aan.