Wat is er leuker dan Vlaamse artiesten die komen optreden bij de opening van je nieuwe platenzaak? Jarenlang was het een gevecht tegen de concurrentie en was je tevergeefs op zoek naar de remedie tegen de felle concurrentie van online multimediagiganten, maar het lijkt erop dat je het tij hebt weten te keren. Jouw muziekzaak onderscheidt zich in alles van de andere in de wijde omtrek. Je hebt speciale hoekjes ingericht waarin elk genre optimaal tot zijn recht komt, maar de meest prominente plaats in de winkel is gereserveerd voor Vlaamse muziek. Om dit te onderstrepen wil je een spetterende opening met een geweldig optreden.

Een DJ waar de mensen op afkomen

Een DJ in je winkel, hoe gaaf is dat? De mensen die door de stad slenteren komen geheid een kijkje nemen als er wat te beleven valt. En het is niet zomaar een DJ; het is iemand die Vlaamstalige liedjes tot bijzonder originele dancetracks mixt. Via Evenses heb je deze alleskunner gevonden. Je bent erg tevreden over de DJ en hoe hij aantrekkingskracht op passanten uitoefent. Dankzij hem komen de mensen niet alleen binnen, maar gaan ze ook nog eens met één of meer aankopen de deur uit. Je omzet liegt er niet om.

Een nieuwe traditie

Na de opening heb je snel weer contact opgenomen met Evenses, want de DJ is zeer goed bevallen. Je laat nu regelmatig een DJ, band of solo-artiest over komen. Stuk voor stuk zijn het artiesten die een kei zijn in het entertainen van je klanten en die je clientèle doen groeien.