HVL metaalbewerking

Ik wilde metaal met een mooie gladde afwerking. Het probleem voor mij is dat ik geen idee had hoe dat heette. Na een lange tijd rondzwerven over het web, ben ik erachter dat het keramisch stralen heet. Het is super mooi afgewerkt en de complete samenstelling is keramisch gestraald door rvsfinish.nl. Als er beschadigingen zijn aan de binnenkant van het metaal zie je er niks meer van terug wat super handig is, want wie wil nou beschadigingen terug zien. Dat is toch helemaal niet wat je zou willen. Het proces ziet er misschien niet veel belovend uit, maar uiteindelijk is het gewoon een prachtig master product. Het keramisch stralen geeft het ook nog eens een nieuwe verfrissende straling.

Super betrouwbaar

Eerst kende ik rvsfinish.nl nog niet, maar nu ik het eenmaal ken ben ik niks beters gewend. Ik zal hier zeker nog vaker van dit soort projecten laten doen. Ik had rvsfinish.nl gevonden, omdat ik had gezocht had op keramisch stralen. Later kreeg ik automatisch reclame er van op social media. Al gauw zag ik hier dat het goedkoop was en het is ook nog eens top kwaliteit. Ik beveel het zeker aan!