Je kent ze vast wel, heftrucks. Ze zijn te gebruiken voor het transporteren van goederen en zien we de heftruck baak in magazijnen, grote werkplaatsen en zijn ze te gebruiken om vrachtwagens met zwaar materiaal te lossen. De heftrucks worden sinds jaar en dag al ingezet in de transportsector en is het aanbod in de branche, voornamelijk door de komst van de verschillende ontwikkelingen en technologieën, steeds groter aan het worden. Zo zijn er ook heftrucks te verkrijgen die uitstekend te gebruiken zijn in kleine ruimten, waar de voorraad zo efficiënt mogelijk is ingedeeld. Toch is het zo dat de omgeving van waar je de heftruck gebruikt al erg veel zal zeggen over welke heftruck je nu nodig zal hebben. Zo kun je verschillende vorkheftrucks gebruiken voor binnen en buiten, zijn er ruwterrein heftrucks die te gebruiken zijn op ruig terrein, kun je kiezen voor smallegang heftrucks om te werken in kleine ruimtes en zijn er ook nog meeneemheftrucks te verkrijgen.

Kies voor een meeneemheftruck

Vervoer je de goederen en heb je vaak een heftruck nodig om de goederen in te laden en weer te lossen op locatie, dan kun je kiezen voor een meeneemheftruck. Deze compacte heftruck kun je op een oplegger bevestigen en heb je de machine direct bij de hand wanneer je wilt aan laden of lossen. Je koppelt de meeneemheftruck gemakkelijk los en bevestig je deze ook weer snel op de oplegger, waardoor je snel de werkzaamheden kunt verrichten en door kunt gaan maar de volgende klus. Het laaadvermogen op de borken van de meeneemheftuck kan zo een  ton hebben, wat betekent dat de heftruck aardig wat kan hebben.

De meeneemheftruck heeft ook nog eens een zeer efficiënte en handige werking. Je kunt de vorken namelijk schuiven in de carrosserie van een vrachtwagen, om vervolgens de heftruck achter de vrachtwagen omhoog te brengen. De meeneemheftruck hangt aan de vrachtwagen, waardoor de heftruck ook geen extra ruimte zal innemen!

Een meeneemheftruck aanschaffen

Wanneer je een meeneemheftruck aan wilt schaffen om gemakkelijker het werk te verrichten of wanneer je de huidige meeneemheftruck wilt vervangen, zijn er verschillende opties om weer een geschikte heftruck aan te schaffen. Zo kun je kiezen voor een nieuwe variant, maar zijn er ook vele occasions te verkrijgen. De occasions zijn gebruikte meeneemheftrucks die nog prima in staat zijn om een tweede ronde mee te gaan. Je beschikt over een juiste meeneemheftruck, bespaart erg veel geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe heftruck en kunt meteen aan het werk!